пʼятниця, 11 січня 2019 р.

Тиждень Толерантності "Толерантність - починається з мене"



На данном изображении может находиться: 6 человек


У рамках відзначення Міжнародного Дня толерантності (16 листопада) та з метою формування в учнів загальнолюдських та моральних цінностей, задля пропаганди принципів терпимості та розвитку толерантних настанов усіх учасників навчально-виховного процесу з 19 по 23 листопада 2018 року в Златопільській гімназії було проведено ТИЖДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ під девізом "Толерантність – починається з мене".
Впродовж тижня робота психологічної служби школи була спрямована на розуміння необхідності реалізації принципів толерантності в суспільстві, потребу злагоди, повагу до інших людей, їхніх думок, дотримання своїх переконань і визнання такого ж права за іншими, підвищення настрою учасників навчально-виховного, розкриття творчого потенціалу обдарованих дітей..
План тематичного тижня був насичений та різноманітний. Школа була тематично оформлена: були розклеєні вислови мудреців та видатних діячів про терпіння і терпимість до інших, надано інформацію про історію появи слова «толерантність», акції, класні години, круглі столи та бесіди на тему толерантності. Упродовж тижня Толерантності всі учні школи приймали активну участь в заходах, які змінювали один одного. Окрім загальношкільних акцій та заходів було проведено круглі столи, відеоподорожі та бесіди в класах.
Оцінюючи проведення Тижня толерантності, можна зробити висновки, що усі заходи позитивно вплинули на учнів, також приймаючи до уваги нестандартність поданої інформації та виявлену цікавість дітей та навіть вчителів, стає зрозуміло, що загальношкільні та масові заходи набагато краще сприймаються та заохочують до участі як учнів так і дорослих.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Тиждень психології "5 днів у світі Емоцій" З 15 квітня по 19 квітня в Златопільському ліцеї проходить тиждень психології Тиждень...