пʼятниця, 11 січня 2019 р.

Міжнародна акція "16 днів проти насильства"




На данном изображении может находиться: один или несколько человек

Щороку з 25 листопада по 10 грудня в багатьох країнах світу проходить Міжнародна правозахисна акція «16 днів проти насильства»
   Тому з 26.11.18р. по 10.12.18р. у Златопільській гімназії проходила Міжнародна акція «16 днів проти насильства», яка була розпочата 25 листопада 1991р.
Метою проведення акції «16 днів проти насильства» є привернення уваги громадськості до актуальної для українського суспільства проблеми подолання насильства в сім’ї, щодо жінок, жорстокого поводження з дітьми, протидії торгівлі людьми, забезпечення рівних прав жінок і чоловіків.
Тому особлива увага протягом 16 днів була спрямована проти домашнього насильства у сім̓ ї, дитячому колективі, та формування нетерпимого ставлення до будь-якої форми насильства.
   Практичним психологом та педагогічним колективом була активізована діяльність з метою посилення інформаційно-просвітницьку роботу, яка була направлена на збільшення знань про форми насильства.
    В гімназії був оформлений інформаційний стенд для дітей на тему: «Захисти себе – зупини насильство»,оформлена книжкова виставка, були розповсюдженні буклети. Протягом двох тижнів для учнів було проведено бесіди, психологічні тренінг, круглі столи, конкурси малюнків, відеофільми та відеоролики.

Немає коментарів:

Дописати коментар

  Тиждень психології "5 днів у світі Емоцій" З 15 квітня по 19 квітня в Златопільському ліцеї проходить тиждень психології Тиждень...